כאב בלחי למטה ...........

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

21/01/2018 | 22:18 | מאת: לידור

יש לי כאב חזק בלחי שלא מגיע מהשן אלא מהלחי למטה. רק מלחי ימין. הכאב מציק כל היום אבל בעיקר כשאני מפהקת כואב לי מאוד בפתיחה של הפה בצד הזה. כשאני לוחצת על המקום הכאב הוא בעיקר באזור שמקביל לשורש של שן טוחנת... הכאב הוא כבר שלושה ימים והיום הרגשתי החמרה.

יש לגשת לרופא שיניים שיבדוק ויצלם את האזור יכול להיות שזה נובע מאחת השיניים ויכול להיות שיש בעיה במפרק הלסת

22/01/2018 | 22:18 | מאת: לידור

הייתי היום אצל רופא השיניים והוא אומר שהכאב הוא משן בינה שצריך להוציא.. אני לא רוצה לעקור... מה אפשר לעשות כדי להשקיט את הכאב שיש לי? לקחתי כמה פעמים אדוויל אבל אני לא יכולה להמשיך עם כדורים לכל החיים...

אז לכי לעקור

23/01/2018 | 07:15 | מאת: לידור

כתבתי שאני לא רוצה לעקור... מפחדת, אף פעם לא עשיתי, הפחד באמת גדול ולכן אני לא אעשה לעולם... אני יודעת שפחד זה לא סיבה לא לעשות דברים שקשורים לרפואה.. אבל עם עקירות אני לא מסוגלת להתגבר... מתחננת לפתרון אחר.. בבקשה...

לצערי אני לא מכיר פתרון אחר

מנהל פורום רפואת שיניים