סדר בקיעת השן בגיל עשרה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/01/2018 | 08:48 | מאת: שירן

שלום רב הבן שלי בן עשרה חודשים ולפני כשבועיים בקעה לו שן קדמית עליונה ועכשיו כנראה תצא השנייה שליד אבל בתחתונה אין סימן עדיין לבקיעת שן האם זה נורמלי כי אני יודעת שהתחתונות אמורות לבקוע קודם תודה

את בהחלט צודקת שבד"כ הבקיעה מתחילה בלסת תחתונה, אבל הייתי ממתין עוד מספר חודשים . מאחר והשן הראשונה בקעה רק בגיל 10 חודשים אז כנראה שהוא קצת מאחר באופן כללי בבקיעה לכן לא הייתי נלחץ, והייתי ממתין עוד כמה חודשים ועוקב

מנהל פורום רפואת שיניים