אפטות חוזרות בתוך הפה ואורקוט

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

10/01/2018 | 18:55 | מאת: ערן

כול חודש אני מקבל אפטה שמתחילה קטנה ותוך מספר ימים גדלה עד שמגיעה לשיאה ולאחר שבוע נרגעת ונעלמת . מספר שאלות : אני משתמש באורקוט e אבל מפחד מהשימוש החוזר לאורך זמן בסטרואידים , האם יש סיכון או פתרון אחר יותר בטוח ?(ניסיתי חלב עיזים , מי פה ,מי מלח ) 2. האם זהו התהליך הנורמלי של אפטה לגדול במהירות או שהיא קבועה בגודלה ?

יש אנשים שיש להם כנראה נטיה גנטית לפתח אפטות האפטות יכולות להופיע בגדלים שונים נסה להשתמש במשחת שיניים שאינה מכילה SLS -sodium lauril sulfate

מנהל פורום רפואת שיניים