שאלה לגבי הורדת מינון של אוגמנטין .בהדרגה מ2כדורים ליום לכדור .

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

09/01/2018 | 13:16 | מאת: שלווה

שלום .אני עברתי ניתוח להוצאת שתל בלסת תחתונה .אני קיבלתי הנחיה לקחת אוגמנטין 875פעמיים ביום .אני כל כך מתנגדת לתרופות .רציתי לברר אם אפשר להוריד את המינון של התרופה לאט ובהדרגה כל פעם רבע כדור להוריד ולקחת רק חצי כדור כפעמיים ביום .בתמיכה של כורכום אורגנו שום .

לרופא שביצע את ההליך הכירורגי היו שיקולים שבעקבותם הוא המליץ על רוגמנטין פעמיים ביום. סטייה מזה עלול לפגוע בהליך ההחלמה ולסכן אותו, ואת כמובן תהיי אחראית לתוצאות

מנהל פורום רפואת שיניים