פלואוריד - עבודת חקר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

31/12/2017 | 09:07 | מאת: פלואוריד

האם יש הוכחות לזה שפלואוריד עוזר לשיניים? באיזה משחת שיניים יש הכי הרבה פלואוריד? האם פלואוריד בריא בכלל? מה התפקיד של הפלואוריד? אשמח אם תענו לי בהקדם (אני עושה עבודה לבית ספר) תודה והמשך שבוע טוב.

הפלואור עוזר לשיניים הוא מחליף יון OH במינרל של השן עם יון F ובכך הופך את מינרל השן לפחות נתקף על ידי החומצה שמפרישים חיידקי העששת על כן התומכים בתאוריה זאת מצדדים בהוספת פלואור למי השתיה ולמשחות השיניים

מנהל פורום רפואת שיניים