השתקפות אפורה ניכרת לעין על השן הקדמית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

20/11/2017 | 01:48 | מאת: לינוי

שלום דר' לאחר שעשיתי סתימה ליד השן הקדמית צץ לי כתם אפור בשן הקדמית. שאלתי את הרופא מה אפשר לעשות בנדון והוא אמר לי שזה השתקפות של השן ואין פתרון האם אתה יכול להציע לי פתרון ? אני אובדת עצות. לא בא לי להשחיז את השיניים ולעשות ציפוי בגלל דבר כזה. מצד שני זה ניכר לעין וזה מכוער

יתכן והתאמת הצבע של חומר הסתימה לא נעשתה כראוי?

20/11/2017 | 13:07 | מאת: לינוי

,היי דר' . תודה רבה רבה. אני אבדוק את העניין עם רופא אחר אבל תאמר לי בבקשה. יש דבר כזה השתקפות אפורה של שן בגלל שהשן דקה או שסתם הוא אמר לי?

לפעמים השן נעשית שקופה בגלל שימוש מרובה של מזון ושתיה חומציים או בגלל הקאה לעיתים קרובות זה נקרא שחיקה חומצית

מנהל פורום רפואת שיניים