טיפול שיניים לקוי ונזק כספי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/11/2017 | 11:35 | מאת: עופר

אני כעת עובר טיפול שיניים שכרוך בעקירות כירורגיות ושתלים/גשר וכמובן יש לזה משמעות בריאותית וכספית. מסתבר לי שטיפולים שעשיתי לפני שנה ושנתיים אצל רופא אחר התגלו כלא מקצועיים. הרופא הנוכחי הראה לי שטיפול שורש מלפני שנתיים נעשה בצורה חלקית מבחינת התעלות ואף נשאר שם צמר גפן. כמו כן שן טוחנת שהיתה ממש רקובה לא נעקרה בזמן בהמלצת הרופא ההוא להשאיר ככה ולחזור רק אם יכאב... מדובר ברופא שיניים שמציע שירותי חירום וכך הגעתי אליו. יצויין שהוא השלים את הטיפול כטיפול רגיל וגבה על כך כסף כמקובל ולא הפנה לאחרים. השאלה שלי היא האם טיפולים שנעשו לפני שנתיים והתגלו כעת כמזיקים ניתנים לתביעה כספית כלפיו. ובנוסף האם כדאי להתלונן למשרד הבריאות.

על טיפול רפואי שלא עומד בסטנדרטים אתה יכול להתלונן באגף לבריאות השן, או להגיש תלונה בהסתדרות לררפואת שיניים (אם הרופא חבר שם), או לתבוע בבית דין לתביעות קטנות

מנהל פורום רפואת שיניים