כרטיס מטופל של רופא שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/11/2017 | 11:06 | מאת: שרה

שלום רב,בכרטיס הטיפולים שלי רשום ש"}הושארו השתלים הקדמיים" אשמח להבין במה המדובר. כי הרי הרופא אמר לי שעושה לי שתי לסתות שלמות ולא עדכן לגבי שני שתלים שהיו לי בפה שהוא לא מתכוון להסירם האם הבנתי נכון. אודה לתשובתך

אם הבנתי נכון, קיימים בפיך שני שתלים ישנים. אם מצב השתלים תקין הרי שרצוי להשאירם ולא לנסות להוציא אותם כי הוצאתם תגרום יותר נזק מתועלת

12/11/2017 | 18:24 | מאת: שרה

תודה על תגובתך. למעשה אחד מהשתלים הייתה סביבו דלקת כך שלעניות דעתי רופא השיניים היה חייב להסירו ,כדי שלא תהיינה השלכות בעתיד. בעיקר שהוא טוען שהוא אחראי על השתלים רק למשך 5 שנים. והוא גם כן לא עדכן אותי על כך. אני אכן מבינה שהוצאתם תגרום יותר נזק מתועלת, כי נגרמו לי נזקים רבים בלסת העליונה שהיא למיטב הבנתי, פחות מהווה סכנה לפגיעה עצבית וכו'. תודה

רפואה שלמה

מנהל פורום רפואת שיניים