ימלין 300 - מוצר טבעי לצחצוח שיניים וחניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/11/2017 | 02:28 | מאת: תומר

שלום, האם מוכרת "האגדה" לטיפול בבעיות חניכיים : "ימלין 300 - מוצר טבעי לצחצוח שיניים וחניכיים על בסיס מי ים המלח"? האם מוצר זה טוב ואכן עוזר יותר מכל דבר אחר לבעיות חניכיים? אשמח לפרטים לגביו כמה שיותר. תודה רבה.

יש האומרים שזה פלא ויש המתיחסים בביטול תנסה להשתמש ותראה אם זה עוזר

01/11/2017 | 12:56 | מאת: תומר

אז איך אתה מסביר את הפער בין כל אלה? אתה אישית המלצת פעם על כך למטופלים שלך? תודה רבה!

אני ממליץ רק על מוצרים שהתנסיתי בהם ובדקתי חומר כתוב עליהם מאחר ומעולם אף סוכן של המוצר לא הביא לידיעתי חומר בנושא, אני מתקשה להמליץ על מוצר שאני לא מכיר

01/11/2017 | 13:38 | מאת: תומר

בנוסף, שמעת במקרה אולי על משחת שיניים בשם הימלאיה? משהו מהודו?

ניתן לקנות את המוצר הזה בסופרפארם גם לגביו אין לי כל מידע

מנהל פורום רפואת שיניים