בעייה שיש בקשר לכתר הזמני

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/10/2017 | 18:53 | מאת: תמר

נופל כל הזמן מחזירים ועכשיו פעם אחרונה ניסו איזה תזוזה קטנה של השן לראות אם זה עוזר ונראה שלא שוב נפל ולפני הנפילה לחץ ותנועות עשיתי של לעיסה כאילו את הכתר ולחץ ואחרי שנפל שוב משום מה הוטב. מה הבעיה שזה קורה ובגלל שניסו באמת הפתרון זה רק הארכת כותרת והבעיה שאם זה הפתרון התורים אצל המומחה גדולים יש טעם יהיה להחזיר את הכתר במצב הנל עד שיהיה מקום בניתוח הזה ?

כשהשן מושחזת נכון וכשהכתר הזמני בנוי במדויק, הכתר בד"כ לא נופל. בהעדק בדיקה וצילום אני לא יכול לדעת מה הסיבה אצלך שבגללה הכתר נופל והאם ניתוח הארכת כותרת יכול לעזור

מנהל פורום רפואת שיניים