האם BELLS PASLY חלקי משמאל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

30/10/2017 | 09:38 | מאת: שרה

שלום רב, האם הנ"ל שקרה לאחר טיפול שיניים שכלל השתלת שיניים ובניית עצם מורכבת מאוד וכן שתי פיברומות דו"צ בחיך העליון הם כתוצאה מהטיפול הנ"ל. הרופא שביצע את הנתוח + ההשתלות הוא אכן רופא אך לא כירורוג ולא מומחה .תודה

BELL'S PALSY בהחלט יכול להיגרם מהפרוצדורות הניתוחיות שעברת כמה זמן עבר מאז הניתוח?

30/10/2017 | 11:22 | מאת: שרה

ברצוני להודות לך על התגובה המהירה. לגבי הזמן שחלף, בתאריך 6.8.2017 בצעתי אצל רופא השיניים את השתלת השיניים בשתי הלסתות ובניית עצם היות והייתי נטולת עצם לחלוטין ולפי פרופ' נגלר רפאל מרמב"ם ,יש לי גם עיבוי סינוס ולכן האחרון לא היה מוכן להסתכן לבצע שתלים בלסת התחתונה בגלל הנ"ל ובגלל הנושא העצבי. הגעתי בדיעבד ,לצערי , לדר' בלן בקריית ים ,אשר התהדר שרק הוא מסוגל לבצע את הטיפול בי .ב - 6.8 לאחר הנתוח חזרתי לבתי והיו לי שטפי דם גושיים מהאף ומהפה היו לי דימומים חיכתי בכליון עיניים למחרת בבוקר ב - 7.8 וספרתי למזכירה על כך והתחננתי על נפשי ובכיתי שיקבל אותי ולו לדקה היא חזרה אליי בשעות הצהריים וענתה להגיע רק בשעה שנקבעה בערב. בערב הושמו השתלים או לא יודעת בוודאות מה נעשה לי היות וגם לא נאמר לי. קיבלתי סדרת כדורים ונאמר לי שהפנים יהיו נפוחות , לאחר כמה ימים היו לי שלשולים , כאבים עזים ולאחר שהנפיחות ירדה אמא שלי גלתה שהשפה העליונה שלי סוטה באופן חריג שמאלה ואז פניתי לרופא המשפחה שלי שאכן הבחין בזאת וגם נוצרו לי מייד לאחר הנתוח ב - 7.8 שתי פיברומות דו"צ בחיך העליון נשלחתי בדחיפות לבית החולים כרמל ב - 15.8 ועשו לי כל הבדיקות כולל c.t. מח ואמרו לי לחזור ביום 17.8 לשם בדיקות נוספות ואני לא רוצה להלאות אותך בכל השתלשלות העניינים , רק שדר' בלן לא התעניין במה שקרה לי ורק שאמא שלי שאלה אותו מה עם הפה אם אכן זה יחזור הוא טען שזה לא קשור אליו ובאתי בכלל עם פה עקום (מה שלא נכון בעליל) והוא לא אחראי על זאת. לטענתו. מאז הייתי אצל נורולוגים ורופאי א.א.ג שטענו שרופא השיינים צריך לבצע נתוח להסרת הפיברומות בפה והנורולוג ציין שיש לי bells pasly חלקי בצד שמאל ועוד ועוד........היחס שלו היה מחריד הייתי המומה מעולם לא קיבלתי מרופא כזה או אחר יחס שכזה הוא גרם לי פשוט לטראומה. בכללית סמייל נאמר לי על ד"ר דניאל שהם לא מוכנים להמשיך ולשם את הפה לאחר שתלים של רופא פרטי וכאשר הוא שמע שמדובר בדר' בלן הוא הוסיף שיצאתי בשן ועין והיו מקרים קשים מאלו. לא נחם או עודד אבל מדאיג אותי מאוד. ושוב תודה רבה על התגובה והרצון

לדעתי עליך לפנות למחלקת פה ולסת בבית חולים שקרוב למקום מגורייך . אם את גרה באזור חיפה פני לרמב"ם

מנהל פורום רפואת שיניים