נשכתי הלשון בחוזקה ופצע לא מחלים 3 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

15/09/2017 | 07:35 | מאת: אלי

שלום הופניתי לשייף הכתרים הזמניים ושניים חדות מסביב אבל הפצע עצמו נשאר לא מדמם לא מפריע מה עושים?

האם בטוח שזה מנשיכה?

15/09/2017 | 08:15 | מאת: אלי

ממש נשיכה חזק והד"ר פילר שהייתי אצלו בדיוק למחרת בטיפול העיר תשומת לפצע טיפלתי באנטיביטיקה בליווי ד"ר גרושקה ממודיעין (רופא אך אוזן גרון). התייעצתי עם ד"ר לייפ רוטנבנג שניהם לא היו מודאגים לבסוף הפנה אותי גורושה לביופסיה להדסה ד"ר אלתרמן הוא שלח אותי לשייף השיניים - פעמיים בתקופה כי הכתר שליחך הלשון גם נישבר באופן חד הטא קבע תור לביופסיה כתוצאה מבקשתי לתת צאנס להחלמה כע שייפתי הכל ו הלשון מסביב לפצע כבר ניראית יפה ו ריקמה יפה בינתיים התייעצתי עם דר רביב ששוב התמקד השיוף שיניים (לםני שבוע) ראה מסמכים בבקשה אלי אם אפשר להיפגש היום אודה לך

כל פצע אמור להחלים תוך שבוע /שבועיים. אם הפצע שלא מחלים יש שתי אפשרויות: 1 הפצע היה עוד לפני הנשיכה..ובדר"כ אגב נשכת אותו 2 את/אתה ממשיך לנשוך את המקום מסיבה כל שהיא ואולי גם בהסח הדעת..

מנהל פורום רפואת שיניים