ציפוי שיניים חרסינה או קומפוניר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/09/2017 | 23:24 | מאת: לילית

היי, אני מתעניינת בציפוי שיניים, טבועה בין ים הרופאים שאצלם ההייתם ולא מצליחה לבחור, מדובר בסכום כסף לא קטן ותוצאה שלא ניתן לחזור ממנה. השיטה הנפוצה שראיתי היא כמובן הלמינייט, אך לאחרונה נחשפתי לשיטת הקומפוניר אך ללא יכולת לראות הדגמה מראש? ראשית, כמה השיטה הזו טובה? האם עדיף להתרחק ממנה או שאפשר לעשות? מה ההבדל בין לבין חרסינה? והאם זירקוניה זה משהו שעושים רק על שיניים לא בריאות? תודה

בשיטת הלמינייט מצפים את השיניים בציפוי עשוי חרסינה בשיטת הקומפוניר הציפוי עשוי מחומר מרוכב שדומה לזה של הסתימות הלבנות יש הבדל גדול באופי החומר וכמובן שגם המחיר זירקוניה ניתן לבצע על שיניים ויטאליות וכמובן שגם על שיניים שעברו טיפול שורש

מנהל פורום רפואת שיניים