שלפוחיות לאחר הרכבת שיניים זמניות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/09/2017 | 19:21 | מאת: סיגל

שלום רב חברתי בת 50+ עברה לפני 3 חודשים עקירת מספר שיניים והורכבה לה פלטה זמנית, אולם מאז ועד עכשיו מתפתחות שלפוחיות כואבות ביותר המקשות את האכילה וההתנהלות בכלל יצוין כי בכל פעם שזה קורה והיא פונה לרופאת השיניים שלה זו משייפת את הפלטה וטוענת כי זה טבעי אפילו בפעם האחרונה היא הוסיפה מילוי על מנת שחברתי תוכל לאכול אך שוב הופיעו השלפוחיות ורופאת השיניים כבר ממהרת להרכיב את הפלטה הקבועה הכצעקתה ? האם זה נורמלי שעדין אי אפשר להתרגל לפלטה ומופיעות השלפוחיות האם זה נכון מה שטוענת רופאת השיניים ואם כן מתי זה יחלוף יציוין כי חברתי היתה בהזנחת שיניים והאם זו יכולה להיות הסיבה ? אשמח לתשובה מהירה תודה

תותבת שלוחצת ולא מותאמת כהלכה עלולה ליצור פצעים בחניכיים בדכ לא רואים שלפוחיות הייתי ממתין עוד כמה חודשים לפני שמחליטים על שיקום קבוע

מנהל פורום רפואת שיניים