טיפול בכתם לבן בשן קדמית

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

28/08/2017 | 09:45 | מאת: אחד

שלום, יש לי שן קדמית עם כתם לבן באמצע השן שנוצר מתוצאה "שן על שן" כשהייתי ילד. הייתי היום אצל רופא השיניים ושאלתי אותו איזה טיפול היום מוצע להעלמת הכתם. הוא הציע להסיר את הכתם ע"י "קדיחה" ומילוי כמו סתימה ולבסוף ליטוש. מחיפוש קצר באיטרנט מצאתי שהטיפול בכתם כזה הוא בשיטת "מיקרואברזיה" רציתי לשאול האם הטיפול שרופא השיניים הציע לי הינו טוב, איכותי ונשמר לאורך זמן או שעליי לחפש רופא שיניים המטפל בשיטת "מיקרואברזיה" תודה רבה!

ניתן לטפל באמצעות מקדח או במיקרואברזיה. נראה לי שהתוצאה היא אותה תוצאה

מנהל פורום רפואת שיניים