שאלות על טיפול שורש.. התור מחר....

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

16/07/2017 | 18:08 | מאת: חני

תוכל להסביר לי מה זה טיפול שורש? מוציאים את כל הבפנים של השן ושמים בורג במקום? האם שן 17 כואבת יותר לעשות בה טיפול כזה? וכמה זריקות יעשו לי ומאיפה עושים את הזריקות? בחניכיים מעל השן או בקצה השני של השן (ממש בתוך הפה)? מה האורך של המחט? עושה אצל מומחה אם משנה. התור מחר... תודה וסליחה על החפירה

הרופא מרדים את השן (ליד השן)בזריקה אחת עם מחט קצרה וזה לא כואב כלל בטיפול מוציאים מהשן את העצב הנגוע וסותמים עם חומר שנקרא גוטה פרקה

מנהל פורום רפואת שיניים