בהמשך לשאלה עזיבה מרצון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

13/07/2017 | 07:55 | מאת: חמודה

בוקר אור ד"ר.... בדקתי והוא לא נמצא חבר בהסתדרות, מה עוד ניתן לעשות??? אם הוא היה מתנהג בצורה כזו משפילה בוודאי והייתי נשארת אצלו, אבל מאחר והתנהגותו היא מתחת לכל ביקורת, מעדיפה לעזוב.. לא תענוג להגיע למרפאה שלו, ההפך הוא הנכון מרגישה מושפלת ומבוזה, מצד שני לא מוכנה לוותר על גשר שהוא שלו בעצם סידרת הטיפולים התחילה אצלו.. לא יודעת מה לעשות...

את יכולה לפנות לד"ר שלמה זוסמן, ראש האגף לבריאות השן במשרד הבריאות דיברתי איתו והוא ממתין למכתבך במכתב נא צייני גם את שמך ומספר הסלולרי שלך ד"ר שלמה זוסמן האגף לבריאות השן משרד הבריאות רחוב יפו 39 ירושלים מכתב אנונימי לא יטופל ולא יענה

מנהל פורום רפואת שיניים