רופא השיניים ועזיבה מרצון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/07/2017 | 17:45 | מאת: חמודה

שלום ד"ר.... לפניי שבוע לערך ביקרתי אצל רופא השניים שלי אשר אצלו עברתי סידרת טיפולים, אם לומר זאת בצורה נאה, קיבלתי יחס משפיל, התנהגות שלא הולמת רופא, הרגשתי ממש לא רצוייה, הרגשה ממש לא נעימה, זה אותו רופא שמתעלם ממני באופן יום יומי, שאלתי היא... הגשר שישנו אצלי בפה זה שלו, ואני ממש לא רוצה להגיע ולטפל אצלו יותר ברצוני לעבור רופא. האם באמת זה אפשרי מבחינת הגשר שהוא עשה או שבלית ברירה חייבת להשאר אצלו?? תודה ד"ר...

אם את נמצאת באמצע יישור שיניים, אף רופא אחר לא ירצה להיכנס להמשך טיפול בפה שרופא אחר התחיל לטפל

מנהל פורום רפואת שיניים