קשר בין סתימה לדלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/07/2017 | 19:13 | מאת: נוי

ביצעתי סתימה לפני כחודש בשן האחורית (היה לי חור עמוק) ועדיין ממשיך לכאוב לי גם אחרי הסתימה , כשאני שותה ואוכלת על השן ממש כאב עמוק פניתי לרופא שעשה לי את הסתימה והוא טען שיש לי דלקת חניכיים ויכול להיות שמזה נובע הכאב , אך הכאב זה רק באזור השן שבוצע בה הסתימה , ויורד לי קצת דם מאיזור שילד השן שאר חלל הפה איני מרגישה כאב , יכול להיות קשר בין הכאב בשן לדקלת חניכיים

יש לבדוק ולצלם את המקום כדי לוודא שהסתימה בוצעה כהלכה כאב בשן אין מקורו בדלקת חניכיים מצד שני דימום עלול להחשיד לדלקת חניכיים לכן נא לגשת לבדיקה וצילום

מנהל פורום רפואת שיניים