האם זה נשמע שיש לי חור?

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/07/2017 | 19:09 | מאת: חני

שלום כבר למעלה מחודש יש לי כאב שיניים חזק מאד אני לוקחת אופטלגין וקרה לי כבר כמה פעמיים שקמתי בלילה כדי לקחת אופטלגין. אני מרגישה שם גם דופק. האם יכול להיות שיש לי חור? אני מפחדת מהזריקה שעושים אצלכם אפילו תוך כדי שאני כותבת את ההודעה הלב דופק מהר מפחד שאצטרך ללכת לרופא אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתגבר

זה נשמע שיש צורך לבצע כנראה טיפול שורש עליך לפנות בדחיפות לטיפול

11/07/2017 | 19:08 | מאת: חני

ביומיים האחרונים כואב לי יותר אז הלכתי לרופא שיניים כמו שהצעת.. והוא אמר שאני צריכה לעשות טיפול שורש בשן אחת ובשן לידה עקירה (אמאא)... כל זה והוא בדק רק רבע פה..! הוא רוצה שאני אעשה את הטיפול שורש לפני העקירה.. והוא רוצה שמומחה לטיפולי שורש יעשה לי את זה כי זה שן מסובכת עם 4 שורשים (17). בינתיים הוא הביא לי לקחת מוקסיפן.. קבעו לי תור ליום שני אצל מומחה כזה. כמו שכתבתי אני ממש ממש מפחדת מרופא שיניים ומהזריקה שיש בכל טיפול ואי אפשר לעשות בלי.. השאלה אם נגיד אחכה חודש (וכן אקח מוקסיפן שירגיע את הכאב) הכאב יחזור לי בחודש הזה? כי אני מרגישה שהטיפול קצת קרוב.. והאם הטיפול בשן עם 4 שורשים כואב יותר? גם לא נראה לי שאני יעשה את העקירה מתישהו זה בכלל משהו שאני יודעת שאין סיכוי שאעשה אני מתלבטת אם יש טעם לטפל בכל הפה חוץ מעקירות (בטח יש לי הרבה טיפולים) או שאו הכל או כלום

אנטיביוטיקה לא תיפתור שום דבר יש לבצע את טיפול השורש, ולעקור את השן השניה ואחכ לטפל ביתר הפה

14/07/2017 | 11:40 | מאת: חני

אוף חבל שלא טיפלתי בהתחלה כשרק התחיל לכאוב לי ... אני ממש לא יודעת מה לעשות אני מתה מפחד... החלטתי לא לדחות את הטיפול שורש ויהיה לי אותו כבר ביום שני אני מרגישה שאני מתעלפת כשאני חושבת על זה. עקירות אני לא עושה בחיים.. תוכל להסביר לי מה זה טיפול שורש? מוציאים את כל הבפנים של השן ושמים בורג במקום? האם שן 17 כואבת יותר לעשות בה טיפול כזה? וכמה זריקות יעשו לי ומאיפה עושים את הזריקות? בחניכיים מעל השן או בקצה השני של השן (ממש בתוך הפה)? מה האורך של המחט? עושה אצל מומחה אם משנה. מתחננת שתענה לי על הכל זה יעזור לי. תודה וסליחה על החפירה

מנהל פורום רפואת שיניים