אי התייחסות של הרופא

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/07/2017 | 10:10 | מאת: חמודה

שלום ד"ר... לפניי כשנתיים וחצי לערך עברתי סידרת טיפולים אצל רופא השיניים, כבר אז נאמר לי שיש 5 שנים אחריות על הטיפול... מאז ועד היום הכול בסדר חוץ מלפעמים כאבים המצריכים טיפול, לפניי שבועיים לערך, אי התייחסות טוטלית מצידו של הרופא, לא עונה לטלפונים וכמו כן גם להודעות, יש לציין שהגשר שישנו אצלי בפה זה שלו, מה עושה במקרה כזה ? האם לגשת לרופא אחר? או שמא לחכות? מהם החוקים במקרה כזה אם בכלל, מתוסכלת ובעיקר פגועה, אשמח אם תייעצו לי... תודה רבה ד"ר ויום נעים..

את יכולה לפנות להסתדרות לרפואת שיניים ולברר אם הרופא חבר במידה והוא חבר את יכולה לפנות לועדת האתיקה ולפרט את הטענות שיש לך כלפיו ועדת האתיקה תברר איתו מדוע הוא מתעלם

מנהל פורום רפואת שיניים