כאבי שיניים חנייכים שלא רואים כלום

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/06/2017 | 15:56 | מאת: נ

שלום, אשמח אם תשאיר את ההודעה... סובל כבר 7 שנים ברצף מכאבי שיניים, חניכים, בכמה נקודות ספציפית בתוך הפה , (כולל צוואר ושכמות) . בעיקר שתי שיניים עליונות לסת ימנית למעלה... כמובן עברתי את רוב הרופאים בארץ המומחים לכך וכו' (פה ולסת, מומחים לטיפולי שורש, מומחי חניכיים , לכאבי פנים ועוד) , עם תרופות נוירולוגיות. הזרקות במרפאות כאב. ללא הועיל. אין חיים, סד לילה (בהנחה שאולי זה TMJ ועוד). אני רוצה להעלות את המודעות לזה, ואם יש אנשים שרואים ויתקלו בהודעה ומכירים אישית את הסבל הנורא הזה, ורוצים לדבר, יכולים ליצור איתי קשר במייל [email protected] .

רפואה שלמה

06/07/2018 | 13:55 | מאת: אנטון

יש לי תותבת עליונה שלמה ותותבת חלקית תחתונה. לאחרונה החלו כאבים בחניכיים לצד התותבת התחתונה. סימולטנית, יש לי כאב בגרון בזמן בליעה. האם זה סביר, או שעלי להתייעץ עם רופא אאג?

מנהל פורום רפואת שיניים