שן בינה חצי כלואה- כאבים חזקים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

25/05/2017 | 14:49 | מאת: דנה קשי

מזה יומיים יש לי כאבים בשן בינה, כאבים מאוד מאוד חזקים. אתמול הייתי אצל רופא השיניים שלי אשר נתן לי אנטיביוטיקה בעקבות דלקת, בנוסף ביקש לראות צילום פנורמי שיש ברשותי שעשיתי לפני כחודש ימים אבל לדבריו צריך לעקור את השינה השאלה אם רק אם במרפאה או בבית חולים, תלוי במיקומה של השן ובקרבתה לעצב.. מצרפת תמונה ואשמח לשמוע את חוות דעתך והאם אין מנוס מלעקור ואם כן האם זה יוכל להיות במרפאה ולא בבית החולים? תודה מראש דנה

25/05/2017 | 14:50 | מאת: צילום פנורמי שן בינה מצורף

תמונה מצורפת

למרות המשתמע מהאתר שניתן להעלות צילומים, אין באפשרות מנהל הפורום לראות את הקובץ שהועלה

מנהל פורום רפואת שיניים