גבשושית מתחת לשן אכולה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

11/05/2017 | 15:47 | מאת: ענבל

שלום רב יש לי שן שעברה שני טיפולי שורש היא אכולה ולא טיפלתי בה. עשיתי לפני שבועיים צילום סטטוס והרופא הפנה אותי למומחה שורש על מנת שיחליט עם לעקור או לטפל בנוסף הרגשתי השבוע שבחלקה התחתון של השן. למטה בחניכיים ממש למטה יש גבשושית לא כואבת למגע ורכה מעט הרופא הביא לי אנטיביוטיקה ואמר שכנראה זאת דלקת אך אם לא יעבור אולי יש צורך לקחת ביופסיה.האם יש דלקות שלא עוברות גם במתן אנטיביוטיקה? אני ידי חוששת למרות שאני רק ביום השני.. בנוסף יש כאבים באוזן וכאבים בשן כשנוגעים בה

סביר להניח שמקור הגבשושית בשן כנראה שהיא נובעת מדלקת סב חודית, או מסדק בשן יש לקבל החלטה האם ניתן להציל את השן או שיש לעקור אותה

מנהל פורום רפואת שיניים