בלוטות מוגדלות באחורי הלשון

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

08/05/2017 | 19:25 | מאת: עמית

שלום, לפני כחודשיים שמתי לב לבלוטות גדולות באחורי הלשון (ראה תמונה). יום לאחר מכן הייתי חולה ולכן הנחתי שאולי היה קשור לחיידקים, דלקת וכו'. כעבור חודשיים הבלוטות עדיין קיימות. מהקצת שקראתי בפורומים אומרים שזה נורמאלי וככל הנראה ה-vallate papillae בלשון, אך אני משוכנע שהוצאתי לשון לא מעט פעמים בחיי (בן 30) ומעולם לא לא נתקלתי בבלוטות הללו. יכול להיות שהן מוגדלות מסיבה כלשהי? האם יש מקום לבדיקת משטח גרון או לשון (אם יש דבר כזה) לשלול פטריה וכו? תודה.

08/05/2017 | 19:29 | מאת: עמית

צירוף תמונה שוב

האתר אינו מאפשר העלאת תמונות הייתי מיעץ לך להיבדק על ידי רופא אף אוזן וגרון

מנהל פורום רפואת שיניים