עשיתי טיפול סטימה לפני שבוע

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

06/05/2017 | 22:03 | מאת: אור

עשיתי טיפול סטימה לפני שבוע וכואב לי עדיין כאבים קלים אחרי ארוחות במיוחד בלילה כואב לפעמים השן לכמה זמן ונפסק וגם שתייה קרה זה מכאיב מאוד ואז נפסק לא יודע מה לעשות אם כדי ללכת לרופא זאת הייתה סתימה בת 50 דקות - 40 זאת הייתה סתימה עמוקה

אחרי סתימה עמוקה תיתכן רגישות לקור ורגישות כללית חכה עוד שבוע בתקווה שהכל יסתדר

07/05/2017 | 15:15 | מאת: אור

לא צריך ללכת לעזרה ראשונה כי אני מפחד מוות זה כואב לי בלילה יותר וכאבים קלים שמורגשים אני באמת מפחד שלא יקרה לי כלום

לי נראה שכדאי להמתין שבוע לפני פניה לעזרה ראשונה

מנהל פורום רפואת שיניים