מן חור בצד הלשון וקצת פצעונים מסביבו לפעמים עם קצת דם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

03/05/2017 | 08:25 | מאת: סיון

לפני כשבועיים הרגשתי באמצע הלילה מן צריבה כזו ואז ראיתי בסוף הלשון בצד מן חור כזה שליד קצת מן פצעונים קטנים אחרי כשבוע וחצי ראיתי דבר דומה בצד השני של הלשון יכול להיות אולי שזה בגלל שבדקתי כל הזמן את הצד השני אז מהשן בינה זה קרה? מה זה יכול להיות? הימים הראשונים זה קצת הפריע אבל לא כאב ככ, צרפתי תמונה . קצת מודאגת שזה לא משהו מסוכן כי זה עדיין לא עבר ויש לציין שאני גם בתקופה מאוד לחוצה זה יכול להיות מהשיני בינה? הם די גודלים לי תקופה

הפורום לא מאפשר להעלות תמונות, וללא תמונה אי אפשר להבין במה מדובר

מנהל פורום רפואת שיניים