כתמים חומים בלחיים בתוך הפה

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

01/05/2017 | 17:38 | מאת: רוני

אני מנומשת, לאחרונה הבחנתי בכתמים חומים בלחיים בתוך הפה, ולאורך השפתיים בחלק הפנימי שלהם. מה זה יכול להיות?

האם הכתמים היו בפה מאז ומעולם? האם הם הופיעו רק לאחרונה? או שיתכן והיו מאז ומעולם ורק עכשיו שמת לב?

02/05/2017 | 19:22 | מאת: רוני

לגבי הכתמים בתוך הלחיים ובחלק הפנימי של השפה אני לא יודעת אם היו מאז ומעולם. הופיעו לי גם בשפה התחתונה שני כתמים חומים אחרי לידה שלישית וגדלו והתכהו. אחרי שראיתי כתמים אלו הבחנתי שיש גם כמה בתוך הפה. אני בהירה ומנומשת אגב.

נראה לי שרצוי לפנות ל "מומחה לרפואת הפה" שיבדוק ויחווה דיעה ניתן להגיע דרך קופת החולים אליה את שייכת, או באופן פרטי

02/05/2017 | 19:48 | מאת: רוני

תודה. אקבע תור לרופא. מניסיון שלך מה זה יכול להיות?

אינני יודע בת מה את, לפעמים זה קשור לגיל...

02/05/2017 | 20:15 | מאת: רוני

בת 45

יתכן וקשור לשינויים הורמונליים מומחה לרפואת הפה הוא האיש איתו את צריכה להיפגש

02/05/2017 | 21:28 | מאת: רוני

תודה רבה

יש לשלול שהכתמים שייכים למחלת אדיסון

04/05/2017 | 13:17 | מאת: רוני

איך שוללים כזו מחלה?

יש לפנות במקביל לרופא משפחה שיעשה בירור בקשר לפעילות יותרת הכליה

מנהל פורום רפואת שיניים