צילום סטטוס ונשך כל כמה זמן

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

22/03/2017 | 20:26 | מאת: אנונמית

שלום אבקש לדעת כל כמה זמן נהוג לעשות צילום נשך ? כל ביקור אצל הרופא שזה פעם בחצי שנה או פעם בשנה ? או שאין צורך לעשות אלא אחת לכמה זמן .הבנתי בחיפוש בפורום שמומלץ פעמיים בשנה .כבר נתקלתי ברופאים שאומרים שאם לא כואב לא לעשות אלא פעם בשנה ? ומתי עושים צילום סטטוס ? האם נהוג מידי כמה שנים גם להפנות לצילום סטטוס גם אם הכול בסדר ? תודה

בפה עם נטיה לעששת רצוי לבצע צילומי נשך כל חצי שנה בפה עם נטיה פחותה ניתן לבצע פעם בשנה צילומי סטטוס או פנורמי מבצעים לפי הצורך או פעם ב 3-5 שנים

23/03/2017 | 18:30 | מאת: אנונמית

.

מנהל פורום רפואת שיניים