נגישות
נגישות

לסת תחתונה בולטת בילד

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

05/02/2017 | 15:10 | מאת: רובי

בני בן 8 והלסת התחתונה שלו בולטת מהלסת העליונה. (לא מדובר בשיניים עקומות, אלא בלסת תחתונה בולטת). אני חושש שבעתיד הוא יצטרך לעבור ניתוח. האם יש דרך למנוע זאת כעת, בגילו הצעיר ולהקל על התהליך?

לקריאה נוספת והעמקה

מאחר ואני לא מכיר דרך למנוע את זה, הייתי מתיעץ עם מומחה ליישור שיניים

מנהל פורום רפואת שיניים