שתל דנטלי שנשבר או נפל

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים

12/01/2017 | 20:45 | מאת: אור

שלום, לפני כארבעה חודשים עברתי השתלה דנטלית בלסת התחתונה (שתל אחד) ובבדיקה שלפני לקיחת המידות נאמר לי שהעצם נבנתה וניתן להמשיך בטיפול. היום תוך כדי אכילה הבורג פשוט יצא ממקומו, ייתכן ונשבר. הכיפה עם חלק מהבורג או כולו פשוט יצאו. האם המצב מסוכן? האם ניתן יהיה להשתיל בורג חדש? אם כן האם אצטרך לחכות שוב ארבעה חודשים עד שאוכל לעשות את המבנה? אם הבורג נשבר, איך ניתן להוציא את מה שמעוגן כבר בעצם שנבנתה מסביב לו? תודה מראש על המענה.

סביר להניח שמה שנפל זאת כיפת הריפוי (הפקק מעל השתל) יש להגיע בדחיפות לרופא כדי שיבריג אותה חזרה למקום.

12/01/2017 | 22:02 | מאת: אור

מחר אני מגיעה לרופאת השיניים שלי. האם הברגה חוזרת היא פעולה שכל רופא שיניים יכול לבצע או שעליי לפנות לכירורג שביצע את ההשתלה? הוא מגיע למרפאה שאני מטופלת בה אחת לשלושה שבועות, ולכן אני לא בטוחה אם יוכל לטפל בי מחר.

כל רופא יכול להבריג אותו חזרה למקומו

13/01/2017 | 07:32 | מאת: אור

תודה על המענה המהיר ושבת שלום!

בכייף שבת שלום

מנהל פורום רפואת שיניים