אישור קנאביס לחולי RA

דיון מתוך פורום  תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות

14/09/2010 | 15:36 | מאת: אושר

שלום רב אני בת 26, חולה ב RA מספר שנים, לומדת לתואר במדעים. במסגרת עבודת פרוסמינר חקרתי את השפעות הקנאביס על חולים ב RA, ונוכחתי לגלות כי קיימות תמורות חיוביות בנדון. לפני כשבוע ניסיתי מריחואנה רפואית מחברה שחולה במחלה אחרת, לתדהמתי- בבוקר שלאחר מכן קמתי ללא קישיון בוקר! דבר שלא קרה בכלל בשנה בחלפה. מחלה זו אינה מוכרת לקבלת אישור השימוש בסם, אך כאבים כרונים כן מוכרים שאלתי היא מהו הסיכוי שאקבל אישור שכזה? נ"ב לפני חצי שנה חויתי ארוע מוחי מסוג CVA. לא ידוע לי אם לקנאביס השפעות על קרישת דם או על וסקוליטיס. האם ידוע לך דבר כזה? לתשובתך הכנה אודה, אושר

קשה לענות לגבי הסיכוי, יתכן וכן אך צריך מכתב מהרופא המטפל בך שיתמוך בעניין. לא ידוע על השפעות שליליות על וסקוליטיס או קרישה.

מנהלי פורום תמיכה וסיוע לסובלים ממחלות ופציעות קשות