שאלות
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
שלום! 1) האם חצי אבטיח (עטוף בניילון נצמד ובתוך שקית) שנמצא שבועיים במקרר, עלול להרקיב? 2) האם חצי אבטיח (עטוף בניילון נצמד ובתוך שקית) שהיה כשעה ורבע בבגאז' של האוטו, עלול להרקיב? 3) אם חותכים את השכבה העליונה הרקובה של חצי אבטיח ואוכלים את החלקים הפנימיים שלו, שלפי ריחם הם לא רקובים, האם זה בסדר? או שעדיף לזרוק הכל? תודה מראש.
אבטיח יכול להרקיב במהירות גבוהה הרבה יותר מאשר שבועיים, אפילו תוך מספר שעות עד מספר בודד של ימים 1-2. אבטיח בחום של בגאז' המכונית ממש מתבשל וברור שהוא מרקיב במהירות בקיץ חם. אפשר לאכול אם מורידים את השכבה העליונה, אם טעים לך ולא מגעיל לא צריכה להיות בעיה.