בישול בסיר לחץ

דיון מתוך פורום  בטיחות גהות ואיכות

27/09/2008 | 22:27 | מאת: הומיה ציון

אני מבשלת הרבה בסיר לחץ, וראיתי היום שאישה נפצעה קשה מסיר שהתפוצץ. אני לא בטוחה עכשיו איך לשמור שלא יקרה אותו הדבר גם לי. אשמח אם משתתפים יסבירו איך להשתמש שלא יהיה פיצוץ או שיתנו טיפים מה לעשות.

28/09/2008 | 00:12 | מאת: נחמיה idel

הומיה שבוע טוב אני אישית לא אוהב את סיר הלחץ. המלצתי לגשת לחנות שמתעסקת ומבינה בכלי בישול מסוג זה לתת להם לבדוק את הסיר ומנגנוני הבטיחות שלו. יש גם שירות חלפים. הדור החדש של סירי הלחץ בעל מס'' מנגנוני בטיחות. ושווה לבדוק של איזה חברה לרכוש שבוע טוב נחמיה

28/09/2008 | 19:47 | מאת: דורון

הידיעה בעיתון מתארת את המקרה כאשר: 1. הסיר נפל על הריצפה. 2. הקורבן ניסתה לפתוח את המכסה תחת לחץ. תחשבו, איך נפגעו רגליה? זה בערך כמו להתניע רכב בזמן שמחליפים גלגל והאימרה " שומר פתאים ה' לא תמיד תופסת. בקיצור כנראה שחוקי דרווין פועלים, נכון שמתקן בטוח לא יפגע אפילו ברשלן הגדול אבל יש גבול.

02/10/2008 | 00:01 | מאת: אייל

הבר החשוב ביותר שיש לוודא ולבדוק לפני כל בישול בסיר לחץ, הוא האם פיית שיחרור לחץ אינה סתומה בליכלוך וכמו כן אין לסגור את פיית שיחרור הלחץ. אייל

מנהל פורום בטיחות גהות ואיכות