לגבי מגשי אפיה בשופרסל
דיון מתוך פורום בטיחות גהות ואיכות
צהריים טובים ושבוע טוב ורד:) ראיתי בסופר או במאפיות אחרות ששמים את המאפה ישירות על משטח האפייה בתנור במגשי קומות התעשייתיים רבי הקומות ללא חציצה של נייר אפיה האם החומרים של מגשי אפיה רבי הקומות הם עוברים תקינה כלשהי והאם זה בטוח לאכול מהם הכוונה האם בודקים את החומרים שמהם עשויים המגשים וכולי?
רציני? נייר האפיה כדי שאפשר יהיה לאפות שוב ושוב בלי צורך לנקות את המגשים. פשוט מחליפים את הנייר. מהיר יותר וזול יותר. אין שום מניעה לאפות ישירות על המגשים, ויש גם מאפים שכן אופים ישירות על המגשים. וכן, ברור שהמגשים מאושרים למזון.