בעיה

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

18/04/2005 | 01:21 | מאת: דדדד

כיצד להתמודד עם כל התופעות של אונס שאירע לפני 6 שנים נחשף לפני כשלשה חודשים ע"י הקורבן עצמו והיא היום פשוט חווה את האונס כאילו שקרה אתמול הדבר מלווה בעצבים קשים התקפי זעם ואלימות כל מאורע ביום יום מזכיר את האונס ואו האנס עצמו,חוסר חשק מיני פחד ורתיעה מכל מגע שהוא דחייה עצמית מסקס או מה שדומה לו.ברצוני לציין כי חברתי מטופלת אצל פסיכולוגית וכן פסיכאטר ולצערי בעניין זה אני לא רואה כל פיתרון מצידם אנא ספקו לי את הכלים כבן זוגה לנסות ולעזור לה ולהשכיח לה את כל המאורע הטראומטי ולהחזירה למסלול חיים שגרתי.ברצוני לציין כי הקשר ביננו מדהים ומיוחד ביותר ואני מוכן לעשות הכל על מנת לעזור לה להתגבר אבקש את עצתכם בעניין זה.

18/04/2005 | 07:21 | מאת: פיה

מקווה שהקישור יעבוד (אם כותב המאמר הוא לא באזור שלכם משוכנעת שיפנה אותך למישהו שמתמחה בתחום וקרוב יותר). http://www.maytal.co.il/english/article_eli.htm

18/04/2005 | 09:16 | מאת:

צר לי לשמוע על מצבה של חברתך. המילים העיקריות כרגע הן סבלנות ותהליך. תן לאנשי המקצוע לעשות את שלהם זה ייקח זמן. תן לה להחלים ולשקם את עצמה בלי ללחוץ עליה. כרגע אתה בעיקר צריך להשלים עם העובדה שהיא השתנתה. היא במשבר. והיא מתחילה עכשיו מאפס מלמטה ומנסה לטפס לאט למעלה היא זקוקה לכל התמיכה והסבלנות שתוכל לתת לה. בהצלחה וטוב שאתה לצידה. יש מקום לשקול ייעוץ גם עבורך או ייעוץ זוגי בשלב מתקדם יותר של הריפוי שלה.

19/04/2005 | 20:10 | מאת: מיכל

דדדד, קודם כל אני מאוד מעריכה אותך שאתה מחפש דרכים לעזור לחברתך. כל גבר שהצלחתי ליצור איתו מערכת יחסים, והתחלתי לסמוך עליו, נפרד ממני לאחר ששמע על התקיפה שעברתי. הכי חשוב, שתאזר בסבלנות. אני בטוחה שיש לך המון אמביציה, והמון כוונות באמת להישאר שם ולהיות שם בשבילה. אבל מה שקרה אצלי בקשר האחרון, זה שחבר שלי מאוד אהב אותי, והוא הבין לבד שקרה משהו, הוא הבטיח לי שזה לא מה שיהווה בעיה מבחינתו והוא הבטיח לי שאני יתגבר והוא יעזור לי. כעבור כמה חודשים הוא נפרד ממני בטענה שהוא "צריך להיות לבד". לפני כחודש-חודשיים דיברתי איתו והוא סיפר לי שהוא נפרד ממני בעקבות התקיפה ובעיקר בגלל שלא הייתי מסוגלת "להתפרע" במיטה. בתקופה שהיינו ביחד, הוא היה הכי מקסים בעולם, וכנראה שפתאום נמאס לו. מאוד פגעה בי הידיעה שאחרי כל ההבטחות שהוא נתן לי, הוא נפרד ממני בגלל זה. אם החלטת שאתה איתה, תצטרך להקריב קצת-וזה יהיה שווה את זה. כשיהיה לך קשה, אל תתיאש. יש עליות וירידות בתהליך ההחלמה, ובסוף היא תתגבר, אני התגברתי, לא לגמרי, אבל בהחלט התגברתי. אני מחזקת את ידך ומאחלת לך ולחברה המון בהצלחה.