הודעה ראשונה כאן, מקווה למצוא כאן מקום שליו.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/11/2010 | 09:21 | מאת: penny

מכורה לאופרה ווינפרי. היא פשוט ענקית. וגם ד"ר פיל. יש להם קטע כזה שהם נוברים בתוך הרגשות והפחדים הכי כמוסים שלנו. רק לראות כל כך הרבה אנשים שחולקים איתך את אותו הסוד. והם עוד מצהירים עליו כל כך בגלוי, בטלויזיה, מול כל עיני העולם. פני פליים היא שחקנית פורנו עם התמכרות למין. היא ועוד מספר חברים שלה סיפרו על תהליך של גמילה ממין שהם עברו. כל אחד וסיבותיו שלו. אבל היא, היא כל כך קלאסית שזה מפחיד. היא פשוט שקופה שם מול המסך. היא לא צריכה להגיד שהיא עברה התעללות מינית כשהצדקה לכל הגברים איתם היא שכבה. זה פשוט מובן מאליו. אולי בגלל זה בחרתי בה ככינוי שלי. הייתי בפורום דומה לזה לפני מספר שנים. היום הודיעו לי שהוא די גסס לו לאיטו, ואם אני אחפש שם את הנחמה והחברה אני אמצא רק מקלדת ריקה ואותיות שחורות עם תאריכים ישנים. השתמשתי שם בכינוי פני וזה הכינוי שאני מאמצת לי לכאן. לא רציתי לחזור לאותה מסגרת של השתפכות עצמית, אבל אני מרגישה שאני חייבת. מצאתי מישהו אמיתי. אמיתי מספיק בשביל לדאוג שאני לא אשאר "דפוקה" לתמיד. זה הרבה דברים וכשהם נפגשים אז את קורסת. וזה קשה. במיוחד כשאין את האוזן הקשבת שמבינה. במיוחד כשאני לא באמת זוכרת רוב מה שעברתי. קשה לי לסמוך, וקשה לי להאמין שלמישהו אכפת ברמה מספיקה כדי להישאר, למרות הכל. וזה כמעט נגמר, לפני שבוע בערך. קשר של חודשיים או יותר או פחות, תלוי ממתי סופרים. זה נשמע קצת, אבל בשבילי זה הרבה. זה אפילו חוצה יבשות. זה התחיל במדינה אחרת, בתקופה אחרת, בבית אחר, בעבודה אחרת. במצב שרק רציתי לברוח או לשרוד או להתנתק. וזה היה מולי, והלכתי על זה. וזה יותר מסובך ממה שחשבתי. ואני מגלה שאני צריכה תמיכה, למרות הכל. אני צריכה לדבר על מה שהיה ולדעת שזה בסדר, או שלפחות שמעתה ואילך זה יהיה בסדר. אני צריכה את הסביבה הזאת של הבנות והבנים שיבינו אותי ואת מה שעברתי. ואני צריכה ללמוד להיפתח. אחרת, אני אאבד שוב. אותו ואותי. ומזה אני מפחדת. בת 74 עם 13 חתולים. מישהו מפחד מזה גם??

13/11/2010 | 09:44 | מאת: דמעה

מקוה שתשארי כאן איתנו מאוד מבינה את הצורך בתמיכה ויש דברים שרק מי שעבר אותם יכול להבין... גם אני אוהבת את התוכניות של אופרה ודר פיל למרות שהרבה פעמים יש שם טריגרים לא פשוטים שיהיה לך המשך יום טוב ושוב welcome :) דמעה

13/11/2010 | 23:36 | מאת: מציאות אחרת

מקווה מאד שתרגישי כאן בטוח. שחה שניכנסת. מאמינה שאנחנו מפחדים רק מדברים שמטרגרים אותנו ומכניסים את הגוף שלנו למצב של מגננה. וזה קורה במצבי סכנה כשהגוף מאותת ומתריע על כך. גם אני רואה לפעמים את התכניות של דר' פיל ואופרה, ואגב אופרה עצמה עם סיפור חיים מאד קשה ומודל לחיקוי ולהשראה מבחינתי. תרגישי בנוח לשתף במינונים שנכונים לך.

13/11/2010 | 23:50 | מאת: בוחרת בשינוי

תשתפי כמה ומתי שנוחח לך אני כאן להקשיב ולהיות כמה שאני יכולה איתך ...שבוע טוב

14/11/2010 | 03:53 | מאת: חטולית

ברוכה הבאה לפורום זכותך לאהוב ולהעריץ את מי שבא לך אפילו את עצמך את מוזמנת להכנס לשתף לכתוב וכל מה שבא לך אייך שנוח לך וכמה שאת רוצה סיקרנת אותי בנושא הגיל שלך את באמת בת 74 ? עד עכשיו אני הייתי ה"זקנה" מכולן וזאת כמובן בנימה צוחקת וחתולים -למה שיפחידו ? חטולית

15/11/2010 | 06:52 | מאת:

מוזמנת להיות חלק לשתף ולחלוק את נראת אמיצה מעצם בחירת הכנוי מעצם הכונות והרצון להיות במקום בו יש רגשות...וגם בפחדים כמו בתוכנית של אופרה... כאן בשבילך אידה עו"ס MSW נפגעות תקיפה מינית