תוך כדי שיטוטי באינטרנט מצאתי משהו שיכול לעניין,

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

22/08/2005 | 06:55 | מאת: יערת הדבש

http://www.holistic-pulsing.com/profile.html נשמע כמו חזרה לרחם שיכולה לעזור בטיפול בטראומות מה דעתכן? וזאת לא פירסומת,אני בעצמי עברתי פגיעה בתוך המשפחה.

22/08/2005 | 07:47 | מאת:

ואת מוזמנת להשאר ולשתף . רצה להכי ן לי קפה. קמתי עייפה... היום לבת יש בדיקת שמיעה בבית החולים אולי י ש הרעה ואולי נוכל למצות זכויות מול ביטוח לאומי ומוסדות אחרים מוזר שכברגע שהיתה הטבה היא כבר לא זכאית לכלום ולא מקבלת שום עזרה ומצד שני הירידה שלה משמעותית איך עושים קריטריונים לדבר כזה? היא לא שומעת אבל לא מספיק גרוע כדי שתקבל סיוע. ולגבי הסיפור של ההטרדה המינית במקום העבודה כמובן שהבחורה קיבלה את האפשרויות במלואן. היא בעצמה אמרה שאין טעם להתלונן כי האיש פשוט זקן שאוטוטו הולך לעולמו. נראה לי שנוציא אותה מהבית הזה ונקבל עבורה את ההחלטה. היא עצמה התמודדה עם המצב יפה למחרת חזרה לבית ונכנסה בו הזהירה אותו שמה לו גבולות והפחידה אותו כהוגן. אבל אנחנו נלך על הקטע של התנתקות... שיסתדר לבד. וכמובן שנדווח לרווחה. שיידעו עם מי עסקינן. הוא מטופל שלהם. חוץ מזה לגבי החזרה לרחם בעיניי זו צורה של אוטו סוגסטיה ראיתי מקרוב מטפלים אלטרנטיביים והתרשמתי שאין להם מושג למה הם נכנסים לא היית הולכת לעבור ניתוח אצל מישהו לא מוסמך נכון? למה שחזור חצי היפנוטי שפותח ומציף חומרים שאין להם שום כלים או הכשרה לעבור זה פחות מסוכן? אם כבר שחזור היפנוטי רק אצל פסיכולוג קליני שיודע מה ואיך לפתוח ומה ואיך לסגור. בהצלחה. ונשימה עמוקה וריכוז גם תרגילי יוגה ביתיים מעניקים לך. תתרגלי יוגה ותשיגי אותן מטרות.