לגלות את העצמי האמיתי המקורי.

דיון מתוך פורום  נפגעי/ות תקיפה מינית - תמיכה

13/07/2008 | 00:30 | מאת: ליז

לא קל לשמור על המקום הזה המקום שבו התובנות גוברות על הידיעה. המקום בו הכאן ועכשיו מכסה על חללי הזמן. המוקום בו החוויה של העצמי החדשה גוברת על החוויות של הגוף של האני הישנה. מנסה להשאר עסוקה, לא להתעסק יותר מדי בפגיעה, ואיך שהו נמשכת לשם חזרה. קוראת שוב ושוב את התהליכים שתעדתי, את הפלא של הטיפול, את ההתרגשות מהגילוי שלי העצמי האוטנטית. ואז עולה בי התרגשות עזה, פירפורי לב, רעד בגוף, וחייבת כל הזמן להזכיר לעצמי... ליז - זו התרגשות חיובית תני לה, תהני ממנה, תזכרי שהיא ההתרגשות שתוביל לדברים טובים. ליז - זו אותה חוויה של איבוד שליטה אבל הפעם עלייך להפתח אליה - אל החוויה, אפשרי לעצמך לחוות אותה עד הסוף ללא פחד ללא מורא. ותגלי עולם חדש וניפלא. אלוהים עדי - שאני משתדלת נורא - ואכן זה מצליח לכמה ימים ואז נפילה. ואחריה אני שוב מצליחה להתרומם ולאפשר עד הנפילה הבאה... שבוע טוב לכלן - שבוע של התרוממות רוח

13/07/2008 | 00:39 | מאת: חטולית

כמה נפלא את כותבת ומתארת , כמה נכון זכרי רק שהנפילות הולכות וקטנות בזמן שהן מגיעות ובזמן שהן נשארות , הן כבר אינן גוזלות ממך ימים או שבועות ,,,,,,,,,הן באות וכמעט מיד נעלמות ,,,,, קחי אותי לדוגמה -כמה זמן מהנפילה האחרונה ? כמה זמן ארכה הנפילה האחרונה ? זה רק הולך ומתקצר , הולך ומשתפר שבוע נפלא שיהיה לך -מקסימה את חטולית

13/07/2008 | 00:41 | מאת: ליז

לילה טוףףףף ואיך עברה השבת השקטה?

13/07/2008 | 09:38 | מאת: סמויה

תהני לך... עד הסוף.. אל תפחדי.. תשתוללי... תצחקי...תשמחי...תבכי.. תני לעצמך להשתחרר בלי פחד.. מנפילה שתבוא.. כי כשהיא רוצה לבוא היא באה.. אז למה בכלל לפחד ממנה????? צריך להנות כל עוד אפשר מסמויה שדווקא נהנת בימים האחרונים.. אבל לא יודעת מה קורה לה- בזמן האחרון חושבת על הפסיכולוגית שהייתה לה פעם ומתגעגעת אליה.. שתבוא הנפילה- אז תבוא מה נעשה.. כבר אין לי את הפסיכולוגית- "לבכות לה"- לא שאני בכלל בוכה! אבל היה כיף וקסום בחדר טיפולים ורק אותה אני רוצה.

17/07/2008 | 06:06 | מאת:

ליזיקרה כל הכבוד עבודה קשה...קשה מאוד... מלחמה יומיומית לא לשכוח...ליישם....להתגבר על היצר... על המשיכות למטה.. את יכולה...וכך את עושה... מחזקת אותך אידה