מרגישה בודדה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

17/12/2016 | 13:39 | מאת: מישהי

שלום רב איבדתי את אימי לפניי שנה וחצי הייתה מאוד חולה ואובססיבית אליי כי ידעה שאני נותנת לה את כל הטיפול הנחוץ הייתה מתקשרת כל כמה דקות מאז שנפטרה ויש את הוואצאפ וכל הטכנולוגיה יש ימים שהטלפון לא מצלצל אפילו הבעל הילדים החברים נוח יותר לסמס מאשר להתקשר ואכן כשאתה רואה שכותבים אתה מבין שהם בסדר ואין צורך להתקשר אני מרגישה בודדה זה מעציב אותי מאוד בא לי לסגור את הוואצאפ לצאת מקבוצות אני עצובה מאוד מחכה שיתקשרו עצוב שבעלי לא מתקשר הילדים הבדידות ממש מעציב!!!!

שלום, יכול להיות שאת עדיין באבל על אימך ומתקשה להסתגל לאובדן, אני מבינה שיש בעל , ילדים וחברים אז השאלה איזה יחסים יש לכם מחוץ לטכנולוגיה, דברים כמו שיחות מיפגשים ארוחות משותפות עשויות לעזור לך להרגיש פחות בודדה, אבל לאל צפות שזה יהיה כמו אמא, כנראה שחשוב להסתגל שזה לצערי כבר לא יהיה. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש