בקשר למסגרת תעסוקתית עבודה או התנדבות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

04/12/2016 | 10:23 | מאת: רינת

שבוע טוב עירית. את עוזרת לי מאוד בפורום ולכן רציתי להתייעץ איתך עם אפשר בקשר למסגרת עבודה או התנדבות אני לא זוכרת עם כתבתי לך פעם קודמת אבל אני מחוסרת עבודה כרגע ומחפשת בנוסף גם התנדבות ועדין לא מצאתי ואני קמה בבוקר עם תחושה שאין לי מה לעשות בבוקר זאת הרגשה של פחד שלעולם לא אמצע עבודה או התנדבות ומרגישה דכדוך קטן אחר כך זה עובר במשך היום וכמו שאת יודעת וכתבתי לך אני מרגישה מצוין.אשמח לעצתך מה לעשות בבוקר שאני קמה בלי המחשבות המדכדות האלה? אני מאוד מודה לך עירית שיהיה לך שבוע נפלא.

04/12/2016 | 10:30 | מאת: רינת

אני ראיתי שכתבת לי בקשר לזה רק רציתי לשאול מה אני עושה עם המחשבות והפחד הזה שלעולם לא יהיה לי עבודה והתנדבות ואיך לקום בכל זאת שמחה בבוקר בלי המחשבות האלה,תודה רבה וסליחה ששאלתי עוד פעם פשוט זה מאוד חשוב לי וזה מאוד עוזר לי הטיפים שלך,שבוע טוב.

05/12/2016 | 09:12 | מאת: רינת

אני נעזרתי בספר בוחרים להרגיש טוב אתמול בערב ואני מרגישה יותר טוב. בכל אופן תודה על כל העצות שנתת לי.

רינת שלום אם את רוצה להתנדב כדאי לפנות למרכז ההתנדבות יש כזה בכל עיר , אפשר לברר בשירותי הרווחה, זה רעיון טוב להתנדב במשהו מעניין שיכול גם להוסיף משמעות לחיים, אם את רוצה למצא עבודה גם זה חשוב אפשר לפנות לשירות התעסוקה או דרך פרסומי דרושים , אבל צריך סבלנות והתמדה ולא להתייאש אם יש סירובים, זה קורה וזה בסדר. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש