שאלה לגבי הכנסת שמחה לחיי

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

29/11/2016 | 12:10 | מאת: גילה

היי עירית קודם כל תודה על עזרתך בקשר למה שכתבת לי ורציתי לשאול עוד שאלה קצרה שמאוד חשובה לי למרות הדיכאון שאני מרגישה והחרדות והטיפולים איך אני יכולה להכניס באופן אישי שמחה לחיי? אשמח לעצה ממך אני ממש מודה לך.

גילה שלום את יכולה לעשות יותר את הדברים מהם את נהנית אבל לא להיכנס למלחמה עם מה שמרגישים, חשוב לקבל את המצב, להלחם על התיפקוד אבל לא אל מה שמרגישים, יש תקופות שאנחנו יותר עצובים וזה בסדר. בהצלחה עירית

29/11/2016 | 19:22 | מאת: גילה

מקרב לב.

מנהל פורום שווה לכל נפש