חוסר חשק למה שאהבתי לעשות

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

15/11/2016 | 14:39 | מאת: גליה

עירית שלום שמי גליה אני גרה באיזור השרון עד לפני כמה ימים הייתי בחורה שמחה אני מקבלת טיפול תרופתי אך הרופאה אמרה שלא רק הטיפול התרופתי עוזר אלא גם התפקוד והיא סומכת עלי שאני יודעת לעזור לעצמי זה נכון אני בסופו של דבר מחזירה לעצמי לבד את המוטיבציה לפעול אבל משום מה בכמה ימים האחרונים אני מרגישה שאין לי חשק לעשות את מה שאהבתי לעשות כמו תחביבים למשל אני מרגישה שאין לי הנאה לשום דבר וזה מבאס אותי האם את יכולה לעזור לי מה לעשות?

גליה שלום, חשוב מאד לתפקד ולןהמשיך לעשות את מה שעשית קודם גם אם ההנאה מכך ירדה, אני לא יודעת כמה זמן את לוקחת תרופה, זה חשוב מאחר והתרופות לא משפיעות מיידית צריך סבלנות, וגם רצוי לעשות ספורט אפילו הליכה מהירה זה מצויין ולתכנן סדר יום שבו יהיה גם ספורט ולנסות לעמוד במה שאת מתכננת גם אם כרגע אין לך רצון לעשות את הדברים. בהצלחה עירית

17/11/2016 | 17:09 | מאת: גליה

חוץ מהליכה ברגע שהמצב רוח קורה לי וגם שאני עושה בכוח ועדיין אני מרגישה דכדוך איזה פעולה יכולה לעזור לי באותו רגע לצאת מהמצב? תודה.

מנהל פורום שווה לכל נפש