עירית כתבתי לך הודעה למטה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

09/11/2016 | 10:24 | מאת: רינת

09/11/2016 | 10:28 | מאת: רינת

דיכאון בגלל הפסקת חשמל.עם כבר הצלחתי להקיש למעלה אז אכתוב שוב בקצרה אני מאוד רוצה להודות לך על העזרה שאת נותנת לי בפורום הספר עוזר לי אני שמחה יותר רק יש לי בעיה עם הפסקות חשמל.כמו שכתבתי זה נשמע הזוי ומצחיק אבל שיש הפסקת חשמל אני עצבנית ומדוכאת כי רוב הזמן שאני בבית אני באינטרנט ומחר יום חמישי עושים לנו הפסקת חשמל מהבוקר עד אחר הצהריים ואני מדוכדכת מזה.אשמח עם תוכלי לייעץ לי או לתת לי טיפ מה לעשות שזה קורה? תודה עירית ויום נפלא.

09/11/2016 | 11:02 | מאת: רינת

אני מרגישה בגלל זה אולי אני לא יודעת אבל אני חושבת שזה בגלל זה חוסר אנרגיה מה לעשות כדי לקבל אנרגיה שיש את ההרגשה הזיפתית הזאת? סליחה על ריבוי השאלות ממש תודה עירית.

מנהל פורום שווה לכל נפש