חוסר חשק לצאת מהבית

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

26/10/2016 | 12:49 | מאת: לי

שמי לי ואני גרה ברמת גן משום מה אני מרגישה שאין לי חשק לצאת מהבית. אני מרגישה שאני נמשכת יותר להיות בבית,אני רוצה לשנות את זה.אני יודעת שזה מתוך הרגל לשבת בבית ואז אני נכנסת להרגשה לא טובה.איך אני יכולה להכריח את עצמי לצאת מהבית גם בלי חשק?

לי שלום, אני עונה תשובה כללית מאחר ואני לא יודעת בת כמה את, האם את לומדת או עובדת. הדרך לצאת מהבית למרות שאין חשק היא על ידי החלטה אמיתית לעשות זאת, לשם כך תעשי רשימה של הדברים שאת רוצה לצאת אליהם או בשבילם ותדרגי מהקל לקשה, כל ערב תחליטי על פי הרשימה וההרכייה מה את עושה למחרת ואל תוותרי לעצמך ואם את מצליחה לצאת תני לעצמך חיזוקים. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש