חולשה ועייפות ודכדוך

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

30/09/2016 | 13:14 | מאת: דנה

עברתי משבר לא קל בתקופה האחרונה עקב פרידה מחבר טוב שנפטר בפתאומיות לא היה לי מוטיבציה לשום דבר כל הזמן הייתי במיטה אני רוצה לחזור לחיים רגילים בחזרה אבל אני מרגישה חולשה עייפות ודכדוך.אני רוצה לצאת מזה ללא טיפול יש דרך אחרת במקום טיפול כזה או אחר? תודה ושנה טובה.

30/09/2016 | 13:16 | מאת: דנה

אני רוצה לצאת בעצמי לבד מהמצב בלי טיפול פסיכולוגי או פסיכיאטרי אני עברתי בעבר טיפול פסיכיאטרי בגלל דברים אחרים אבל זה לא עזר אני מעדיפה עזרה עצמית. תודה.

04/10/2016 | 20:12 | מאת: דנה

לא עונים.

מנהל פורום שווה לכל נפש