אני לא יכולה לצאת מזה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

31/08/2016 | 16:22 | מאת: אנונימית

שלום עירית. אני מאוהבת במישהו שאני מכירה אישית המון שנים בזמר מפורסם הזמר הזה נשוי אבל בכל זאת אני לא יכולה להיפטר מהמחשבה עליו אני יושבת באינטרנט ובוהה בו כל הזמן זה מתחיל להכניס אותי לעצבנות ודיכאון אני ממש רוצה לצאת מאותו זמר שאני מכירה אבל קשה לי,אשמח עם תוכלי לתת לי טיפ בנוסף לטיפול כזה או אחר איך אפשר להתמודד לבד? אני מודה לך.

31/08/2016 | 16:23 | מאת: אנונימית

זה גם מפריע לי בתפקוד ולהתמקד באנשים אחרים,אשמח בנוסף לטיפול מה עושים לבד עם דבר כזה?

02/09/2016 | 09:38 | מאת: אנונימית

ואשמח לטיפ,ממש תודה ושבת נפלאה.

מנהל פורום שווה לכל נפש