חוסר מוטיבציה לעשות דברים

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

13/08/2016 | 15:10 | מאת: כרמית

שבת שלום. בימים האחרונים אני מרגישה חוסר מוטיבציה לעשות דברים.עם זה נקיונות קניות אני עושה את זה מתוך הכרח עייפות ודכדוך.אני בת 46 השאלה שלי מה אפשר לעשות כדי להחזיר את המוטיבציה בכיף ולא בהכרח עייפות ודכדוך.

13/08/2016 | 15:12 | מאת: כרמית

קשה לי לקום בבוקר אני קמה בחוסר מוטיבציה ואומרת "איזה באסה לקום וללכת לעבודה" או "בא לי להישאר במיטה" כל מיני משפטים כאלה שאני מרגישה שאין לי כוחות. תודה.

כרמית היי, האם קרה משהו לאחרונה שיכול להסביר את ההרגשה שלך? האם את מכירה מצבים כאלה. בכל מקרה חשוב לא לוותר ולתפקד אבל גם חשוב למצא דברים שאת נהנית מהם, ובמידת האפשר לעשות ספורט אפילו הליכה זה מאד חשוב בריא ומשפר מנצב רוח, אפשר גם לעבוד על החלק הקוגנטיבי באמצעות הספר בוחרים להרגיש טוב של דויד ברנס. מקווה שדברים אלה יסייעו לך, אם זה לא עובר בעוד חודש חודשיים מומלץ ללכת לטיפול התנהגותי קוגנטיבי אפשר גם טיפול תרופתי שרופא המשפחה יכול לרשום. בהצלחה עירית

מנהל פורום שווה לכל נפש