עייפות בגלל חוסר עבודה

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

02/08/2016 | 13:57 | מאת: דנה

שלום. שמי דנה אני בת 45 מובטלת מחפשת עבודה ועדיין לא מוצאת אני עייפה אין לי חשק לכלום מה אפשר לעשות באופן עצמאי?

דנה שלום, בדרך כלל שאין מסגרת והיום כמו נמרך מרגישים יותר עייפים וחוסר חשק להתחיל לעשות משהו, לכן כדאי לתכנן לו"ז גם אם את לא עובדת, לעשות ספורט, לתכנן מבצעים בבית כמו לסדר דברים שבדרך כלל לא מספיקים ולהיפגש עם חברות וכו, כל ערב לתכנן כמה דברים שאותם תעשי למחרת. לא לוותר על מה שאת מתכננת. בהצלחה עירית

08/08/2016 | 22:52 | מאת: דנה

מנהל פורום שווה לכל נפש