מה עושים כדי לנטרל חשיבה שלילית ברגע?

דיון מתוך פורום  שווה לכל נפש

23/07/2016 | 14:30 | מאת: ורד

תודה.

23/07/2016 | 14:32 | מאת: ורד

לפעמים בא לי מחשבות שליליות שקשה לי להוציא אותם,לכן שאלתי את השאלה.תודה רבה.

26/07/2016 | 22:50 | מאת: ורד

ואני ישמח עם תעני לי. היום יש לי יום הולדת.לפני שנה איבדתי חברה טובה שנפטרה בפתאומיות ונהגנו לחגוג ביחד עם חברים.מאז שהיא נפטרה שזה שבוע אחרי היום הולדת שלי נותק הקשר ביני לבין החברים המשותפים שהיו לנו כי כל אחד גם גר בעיר אחרת וכל אחד עם עיסוקיו האישיים וגם משבר לא קל.היום אחרי שנה אני חוגגת יום הולדת אומנם עם המשפחה אבל יום הולדת עצוב ומרגישה שאני מפספסת את שמחת היום הולדת כי לא היה לי עם מי לחגוג חוץ מהמשפחה.מחר אני מרגישה שאני יקום בבוקר ויצטער על הדיכאון שהיה לי היום ביום הולדת שלא חגגתי אפילו לעצמי לבד.כל היום ישבתי בדיכאון וחשבתי על החברה.אני ישמח עם תעזרי לי מה לעשות מחר כי אני יודעת שיגיע מחר אני הצטער שלא חגגתי אפילו לעצמי.אומנם המשפחה חגגה לי אבל הייתי בדיכאון.מה לעשות מחר כדי לא לחשוב שפיספסתי את השמחה שלי ביום הולדת היום בגלל האובדן? אני מודה לך עם תחזירי לי מענה.ערב טוב.

08/08/2016 | 18:17 | מאת: רינת

שלום עירית. אני כותבת לך מכיוון שמאז שהופסק לי המחזור לפני שנה אני מרגישה מדי פעם התקפות של עצבים,חוץ מזה אני מרגישה מצויין ועובדת עם הספר הדבר היחיד שאני מרגישה שבא לי עצבים והלב פועם אני לא יכולה להשתלט על עצמי ומוציאה את העצבים במיוחד על משפחתי,זה בא לי בתקופות.האם זה שייך לגיל המעבר? אשמח לקבל אולי איזה טיפ קטנטן איך להתמודד באותו רגע שזה קורה לי כדי לא להוציא על משפחתי את העצבים? אני מודה לך,שוב אני ממשיכה לעבוד עם הספר.

מנהל פורום שווה לכל נפש